TERRASOVERKAPPING

 

De harol terrasoverkapping is speciaal ontworpen voor het beschaduwen of overdekken van grotere oppervlakken. Ze laat u toe om zowel bij zonneschijn als bij regenweer uw cliënteel beschutting te bieden op uw terras. Met de zijdelingse bescherming met doeken bent u zelfs de slagregen te slim af. Als handelaar geeft u met de harol terrasoverkapping extra cachet en standing aan uw etablissement.


De harol terrasoverkapping bestaat uit een vaste buizenconstructie waarbij er door middel van een electrische motor een doek wordt afgerold. Deze electrische bediening is standaard, zodat het doek makkelijk op en af te rollen is door een druk op de schakelaar, die op een plaats naar uw keuze wordt geïnstalleerd. In de uitvalsbuis is een veersysteem ingebouwd dat ervoor zorgt dat het doek, zowel in beweging als in stilstand, volledig gespannen is. Het gepatenteerde clip-on clip-off systeem zorgt bovendien voor een eenvoudige doekbevestiging en vervanging, zonder demontage van het scherm. Dit betekent een aanzienlijke tijdswinst bij de installatie en het onderhoud van uw terrasoverkapping

 

Er zijn ook enkele bijkomende opties die kunnen besteld worden :

 


De electrische bediening van de terrasoverkapping laat u toe te opteren voor diverse domoticasystemen :

 


De combinatie van de doekkleuren enerzijds en de gestelkleuren anderzijds biedt u een grote keuze aan mogelijkheden om uw persoonlijke terrasoverkapping samen te stellen. Harol heeft voor u een keuze gemaakt uit de beste doeken in de mooiste kleuren. Deze doekcollecties bieden u een reeks van mogelijkheden van unikleuren over blokstrepen naar fantasiestrepen. De aangeboden doeken zijn samengesteld uit synthetische acrylvezels en garens. Ze zijn rot- en schimmelwerend en vuilafstotend. De harol terrasoverkappingen zijn verkrijgbaar in twee standaardkleuren : wit en bruin. Bovendien biedt harol u het volledige RAL-kleurengamma aan,waaruit een beperkte selectie aan extra voordelige voorwaarden wordt aangeboden.